TEGELS

Zelliges

Deze handgemaakte tegeltjes vind je tegenwoordig niet enkel in landelijke interieurs terug maar hebben ook hun opmars gemaakt in moderne interieurs.

CEMENTTEGELS

Net zoals zelliges zijn ook cementtegels handgemaakt, het zijn dan ook de kleine imperfecties die elke cementtegelvloer uniek maken.

MOZAÏEK

Een accent toevoegen of je tegels net iets meer in het oog laten springen, mozaïek laat je toe om toch net iets extra mee te geven aan een ruimte of oppervlakte.

RENOVATIETEGELS

Geen zin om heel je vloer uit te breken? Ligt je oude vloer eigenlijk nog goed? Dan kan er gekozen worden bovenop de bestaande tegels een andere tegel te lijmen.

FAIENCE

Faiences zijn verglaasde tegels die door hun lagere slijtweerstand bijna uitsluitend als wandtegel gebruikt worden.

KERAMISCH PARKET

Parketimitatie, houtlook, keramisch parket, gekend onder vele namen biedt deze keramische tegel met het uitzicht van hout alle voordelen van een tegel zonder gebonden te zijn aan een uitgebreide onderhoudsroutine die een houten parketvloer vereist.

XL EN XXL TEGELS

XL of XXL tegels bieden naast hun hypermoderne uitzicht nog enkele andere voordelen. Doordat zij vaak minder dik zijn dan hun kleinere tegenhangers is het ook mogelijk deze als renovatietegel te gebruiken.

meer informatie nodig?